Cursusaanbod voor apothekers


Wij bieden hoogwaardig, onafhankelijk postacademisch onderwijs om uw kennis te verdiepen en uw vaardigheden verder te ontwikkelen. Onze cursussen zijn ontwikkeld volgens de nieuwste didactische inzichten in samenwerking met de farmacie-opleidingen van de universiteiten van Groningen, Leiden en Utrecht. De cursussen zijn zo opgezet dat u de opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Zo willen wij u ondersteunen in uw rol als zorgverlener.


Bekijk cursussen

apotheker

Uitgelicht

Actueel

Cursusaanbod Najaar 2023

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy (SIR), Stichting PAOFarmacie (PAOF), het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) en het Charlotte Jacobs Instituut (CJI) trekken samen op om goede, inhoudelijke, onafhankelijke scholing voor apothekers te waarborgen. Het eerste initiatief is om het aanbod van scholing dit najaar te bundelen en voor alle apothekers zichtbaar te maken.

Aanbod Najaar 2023

 

cursusaanbod najaar 2023

Cursusaanbod Najaar 2023

Cursusaanbod najaar 2023
Ons cursusaanbod voor najaar 2023 staat voor u klaar! 
Deze cursussen treft u ook aan op onze website onder tabblad cursussen.

communicatie

Communiceren kun je leren

Aan een patiënt uitleggen hoe hij het best zijn antibioticum kan innemen. Met een medisch specialist overleggen over een lastig recept. Of je apotheekteam meekrijgen in een innovatief idee. Een apotheker moet in al deze situaties over de juiste communicatieve vaardigheden beschikken. In de praktijk blijkt telkens weer dat we weten wat we willen vertellen, maar worden we nu eigenlijk wel goed begrepen?  
Het lijkt een open deur, een nascholing over beter communiceren. Maar als een proces in de apotheek minder goed loopt, is er vaak wel iemand die roept dat het aan de communicatie ligt. Maar wat gaat er dan precies mis? En hoe verbeter je de communicatie? 
Joep den Dries, en twee van onze docenten, Lucie Douwes Dekker en Rik Bes, over communicatie. 
Lees interview

Inschrijven  cursusaanbod

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u dan aan.

AANMELDEN OM CURSUSAANBOD TE ONTVANGEN