Cursusaanbod voor apothekers

Wij bieden hoogwaardig, onafhankelijk postacademisch onderwijs om uw kennis te verdiepen en uw vaardigheden verder te ontwikkelen. Onze cursussen zijn ontwikkeld volgens de nieuwste didactische inzichten in samenwerking met de farmacie-opleidingen van de universiteiten van Groningen, Leiden en Utrecht. De cursussen zijn zo opgezet dat u de opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Zo willen wij u ondersteunen in uw rol als zorgverlener.

Bekijk cursussen

apotheker

Uitgelicht

Actueel

BEURSACTIE

Op dinsdag 11 oktober 2022 vindt het KNMP Najaarscongres plaats in het Beatrix Theater in Utrecht, met als thema 'Hart- en vaatziekten'. PAOFarmacie is ook weer met een stand aanwezig, u vindt ons bij standnummer 53, dus kom langs!

We hebben een leuke actie voor u!

Schrijft u zich in tussen 11 en 18 oktober 2022 voor één cursus uit het najaarsaanbod 2022, dan ontvangt u als cadeau één Trends kennistoets en nieuwsbrief, hiervoor ontvangt u 2 accreditatie uren. Vermeld bij uw inschrijving bij opmerkingen: KNMP ACTIE.

Schrijft u zich in tussen 11 en 18 oktober 2022 voor twee of meer cursussen uit het najaarsaanbod 2022, dan ontvangt u als cadeau ‘Meet the expert’. Dit is een zoom-meeting op 30 november a.s. met Professor Ton de Boer, klinisch farmacoloog en epidemioloog en voorzitter van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG), hiervoor ontvangt u 4 accreditatie uren. Vermeld bij uw inschrijving bij opmerkingen: KNMP ACTIE.

Inschrijfvoorwaarden

  • U kunt zich inschrijven voor een cursus t/m 18 oktober 2022.
  • Inschrijvingen na 18 oktober doen niet meer mee met de actie.
  • Deze actie geldt niet voor opleidingen.
  • Indien u bij ‘opmerkingen’ geen KNMP ACTIE heeft staan, geldt de actie niet.
cursusaanbod 2022

Cursusaanbod Najaar 2022

Ons cursusaanbod voor het najaar van 2022 staat voor u klaar! 

Na de eerste succesvolle editie van het Leefstijlsymposium in 2021 organiseert PAOFarmacie in samenwerking met de Leefstijl Apothekers het tweede Leefstijlsymposium microbioom en effecten op de gezondheid.
Nieuw in ons aanbod zijn de symposia: Kwetsbare ouderen – een toenemende zorg op 28 september en Intra professioneel leren op 23 november 2022. 

Als apotheker wilt u uw patiënten zo goed mogelijk helpen. Kennis van de nieuwste ontwikkelingen bij het gebruik van geneesmiddelen, is daarbij onmisbaar. U kunt de opgedane kennis na afloop van de cursus direct in de praktijk brengen. Onze docenten zijn specialist op hun vakgebied. Zij werken in de praktijk en zijn daarnaast verbonden aan een academische instelling. Zo beschikt u gegarandeerd over de meest actuele kennis. 

Voor de zomer hebben we nog enkele cursussen gepland en vanaf september ontvangen wij u graag ook weer bij een van onze cursussen op locatie of via Zoom. Kijk voor het volledige aanbod hier
 

Dirk Stobbe

het interview met Dirk Stobbe – Opleidingsdirecteur PAOFarmacie

De registratieopleiding tot openbaar apotheker verliep wat stroef maar was bovenal nuttig, vindt Dirk Stobbe. Hij zat bij de eerste groep die de oplei­ding zo'n 25 jaar geleden moest door­lopen. "Ik hoorde voor het eerst hoe je een apotheek runt." 

Klik hier voor artikel

Inschrijven  cursusaanbod

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u dan aan.

AANMELDEN OM CURSUSAANBOD TE ONTVANGEN