Cursusaanbod voor apothekers

Wij bieden hoogwaardig, onafhankelijk postacademisch onderwijs om uw kennis te verdiepen en uw vaardigheden verder te ontwikkelen. Onze cursussen zijn ontwikkeld volgens de nieuwste didactische inzichten in samenwerking met de farmacie-opleidingen van de universiteiten van Groningen, Leiden en Utrecht. De cursussen zijn zo opgezet dat u de opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Zo willen wij u ondersteunen in uw rol als zorgverlener.

Bekijk cursussen

apotheker

Uitgelicht

Actueel

cursusaanbod 2022

Cursusaanbod Najaar 2022

Ons cursusaanbod voor het najaar van 2022 staat voor u klaar! 

Na de eerste succesvolle editie van het Leefstijlsymposium in 2021 organiseert PAOFarmacie in samenwerking met de Leefstijl Apothekers het tweede Leefstijlsymposium microbioom en effecten op de gezondheid.
Nieuw in ons aanbod zijn de symposia: Kwetsbare ouderen – een toenemende zorg op 28 september en Intra professioneel leren op 23 november 2022. 

Als apotheker wilt u uw patiënten zo goed mogelijk helpen. Kennis van de nieuwste ontwikkelingen bij het gebruik van geneesmiddelen, is daarbij onmisbaar. U kunt de opgedane kennis na afloop van de cursus direct in de praktijk brengen. Onze docenten zijn specialist op hun vakgebied. Zij werken in de praktijk en zijn daarnaast verbonden aan een academische instelling. Zo beschikt u gegarandeerd over de meest actuele kennis. 

Voor de zomer hebben we nog enkele cursussen gepland en vanaf september ontvangen wij u graag ook weer bij een van onze cursussen op locatie of via Zoom. Kijk voor het volledige aanbod hier
 

Dirk Stobbe

het interview met Dirk Stobbe – Opleidingsdirecteur PAOFarmacie

De registratieopleiding tot openbaar apotheker verliep wat stroef maar was bovenal nuttig, vindt Dirk Stobbe. Hij zat bij de eerste groep die de oplei­ding zo'n 25 jaar geleden moest door­lopen. "Ik hoorde voor het eerst hoe je een apotheek runt." 

Klik hier voor artikel

kwetsbare ouderen

Nieuw: Symposium: Kwetsbare ouderen – een toenemende zorg

Weet u wat een kwetsbare oudere is en waaraan je die kunt herkennen? Weet welke consequenties  ouder worden in algemene zin heeft voor de behandeling van ziekteprocessen en het gebruik van geneesmiddelen daarbij? Wat is de rol van de apotheker bij de behandeling van ziektebeelden als de ziekte van Parkinson, CVRM en dementie en hoe kunt u kwetsbare ouderen en hun mantelzorgers op hun niveau begeleiden? Deze en nog meer onderwerpen komen aan bod in het symposium Kwetsbare ouderen – een toenemende zorg. Het symposium is  op 28 sept 2022 en organiseren wij samen met de SIG kwetsbare ouderen van de KNMP.
Naar informatie en inschrijven

 

Inschrijven  cursusaanbod

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u dan aan.

AANMELDEN OM CURSUSAANBOD TE ONTVANGEN