Cursusaanbod voor apothekers

Wij bieden hoogwaardig, onafhankelijk postacademisch onderwijs om uw kennis te verdiepen en uw vaardigheden verder te ontwikkelen. Onze cursussen zijn ontwikkeld volgens de nieuwste didactische inzichten in samenwerking met de farmacie-opleidingen van de universiteiten van Groningen, Leiden en Utrecht. De cursussen zijn zo opgezet dat u de opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Zo willen wij u ondersteunen in uw rol als zorgverlener.

Bekijk cursussen

apotheker

Uitgelicht

Actueel

desinfecteren handen

Corona maatregelen op onze locaties

Wij hebben maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat u in een veilige omgeving kunt deelnemen aan een cursus op locatie. Zo wordt met de opstelling rekening gehouden met 1,5m afstand, worden looproutes aangegeven en worden de hygiënemaatregelen nageleefd. Heeft u desondanks vragen? Bel gerust met een van onze medewerkers of stuur vraag per e-mail.
Vraag over locatie

Ton de Boer

Update Corona

Op 9 december is er een webinar waar u door professor Ton de Boer, hoogleraar Farmacotherapie aan de Universiteit Utrecht en voorzitter van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelenop  op de hoogte wordt gebracht over de recente ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 en waar u in de gelegenheid wordt gesteld vragen te stellen.
Naar informatie en inschrijven
 
 

adhd

Nieuw: ADHD, e-module

Is de sterke stijging van het gebruik van stimulantia bij ADHD terecht? En op basis van welke gegevens is methylfenidaat voor ADHD bij volwassenen geregistreerd? Kent u de effecten van stimulantia op de kernsymptomen van ADHD? En weet u hoe u eventuele bijwerkingen kunt monitoren? Lees meer over onze nieuwe e-module ADHD.
Meer informatie

Inschrijven  cursusaanbod

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u dan aan.

AANMELDEN OM CURSUSAANBOD TE ONTVANGEN