Cursusaanbod voor apothekers

Wij bieden hoogwaardig, onafhankelijk postacademisch onderwijs om uw kennis te verdiepen en uw vaardigheden verder te ontwikkelen. Onze cursussen zijn ontwikkeld volgens de nieuwste didactische inzichten in samenwerking met de farmacie-opleidingen van de universiteiten van Groningen, Leiden en Utrecht. De cursussen zijn zo opgezet dat u de opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Zo willen wij u ondersteunen in uw rol als zorgverlener.

Bekijk cursussen

apotheker

Uitgelicht

Actueel

cursusoverzicht plaatje

Cursusaanbod najaar 2021

Ons cursusaanbod voor het najaar van 2021 staat voor u klaar! Nieuw in ons aanbod is het symposium Apotheker en leefstijl symposium op 30 september en Demedicaliseren bij (kwetsbare) ouderen, een tweedaagse cursus op 16 en 17 november.
Volledige cursusaanbod najaar 2021

oudere en medicijnen

Nieuw: Demedicaliseren bij (kwetsbare) ouderen

Heeft u bij het uitvoeren van het verplichte aantal medicatiereviews ook het gevoel dat maar een beperkt deel tot een zinvolle uitkomst leidt? Loopt u telkens tegen dezelfde knelpunten aan? Krijgt u vaak de patiënt of de arts niet mee in de voorgestelde interventies? 
Onze nieuwe tweedaagse cursus Demedicaliseren bij (kwetsbare) ouderen vergroot de effectiviteit van medicatiereviews met speciaal aandacht voor demedicaliseren.
Naar informatie en inschrijven

 

leefstijl

Nieuw: Apotheker en leefstijl symposium

Een gezonde leefstijl heeft invloed op de preventie van chronische aandoeningen. Leefstijl is een begrip dat steeds vaker valt bij de behandeling van chronische aandoeningen. Het overgrote deel van alle hartinfarcten is bijvoorbeeld te voorkomen door leefstijlaanpassingen. Maar welke interventies zijn eigenlijk het meest effectief? Welke rol kunt u als apotheker vervullen? En wat levert een gezondere leefstijl op voor de patiënt? Op  30 september is het eerste symposium Apotheker en leefstijl. In dit symposium wordt nader ingegaan wat uw rol als apotheker kan zijn in leefstijlinterventies. 
Naar informatie en inschrijven

Inschrijven  cursusaanbod

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Meld u dan aan.

AANMELDEN OM CURSUSAANBOD TE ONTVANGEN