E-learning zomeractie: Trends 2021 en 2 e-modules voor ziekenhuisapothekers

Breng uw farmacotherapeutische kennis deze zomer up-to-date
Onze zomeractie bestaat uit 10 keer de Trends nieuwsbrief en kennistoets voor apothekers 2021 en 2 e-modules die u zelf kunt kiezenU kunt hier in totaal 26 uur accreditatie mee halen. Normaal gesproken betaalt u hier € 415 voor. Wij bieden u deze nu aan voor € 315. Deze actie loopt van 1 juli t/m 31 augustus 2022.

Trends 2021 nieuwsbrief en kennistoets
10 Trends nieuwsbrief en kennistoets 2021 voor apothekers. Hierin zijn alle belangrijke ontwikkelingen rond farmacotherapie binnen en buiten Nederland opgenomen. Via de kennistoets toetst u de opgedane kennis. U kunt direct starten met het maken van de 10 kennistoetsen. 
Naar uitgebreide informatie

2 e-modules
Onze e-modules zijn bij uitstek geschikt om uw kennis over een bepaald onderwerp snel op te frissen. Gerenommeerde experts reiken u door middel van casuïstiek, filmpjes en toetsvragen handvatten aan om uw kennis te actualiseren. U krijgt de leerstof op een aantrekkelijke en motiverende wijze aangeboden. Met behulp van leeractiviteiten als filmpjes, casuïstiek en toetsvragen worden de verschillende leerdoelen behaald. De e-module begint met een diagnostische toets en wordt afgesloten met een eindtoets. U kunt de e-module maken tot een jaar na aankoop.
De online nascholing is zeer gebruikersvriendelijk en kunt u volgen op uw mobiel, tablet, computer of laptop, waar en wanneer u dat wilt. Geef uw keuze per e-mail door (klik op de button onder de genoemde e-modules).

U kunt kiezen uit de volgende e-modules
Behandeling van hiv en Staphylococcus aureus bacteriëmie
Farmaceutische zorg in de palliatieve fase
Farmacogenetica
Oncologie

Geef uw keuze voor de 2 e-modules door

Leerdoelen

Specifieke leerdoelen per e-module kunt u vinden bij de uitgebreide informatie van de betreffende e-module.