Loading…
  • Nascholing op aanvraag: plannen met uw apothekersgroep wanneer het u uitkomt.
  • Meer blended learning: efficienter leren door het mengen van leervormen.
  • Nieuwe leeromgeving: leren op een moment dat het u uitkomt.
  • Cursus bij u in de regio.
  • Actueel en praktijkgericht cursusaanbod.
 
 
 
  26 april 2019

Nieuw: PAOFarmacie Kennismakingstoetsen

Vaak rijst de twijfel of uw kennis over een bepaald onderwerp voldoende is:  moet ik de e-learning aanschaffen of is de fysieke bijeenkomst voldoende? Of zijn  beide nascholingen geschikt voor mij?

Om u bij uw keuze te helpen hebben wij de  PAOFarmacie Kennismakingstoetsen ontwikkeld. Op basis van de uitkomst van de toets krijgt u een advies over welke vervolgstap voor u geschikt is. De e-learning, of alleen de fysieke bijeenkomst of beide nascholingen.

Het maken van een Kennismakingstoets kost u slechts € 20. Als u besluit om de e-learning aan te schaffen of om de fysieke bijeenkomst te volgen (of beide), dan ontvangt u dit bedrag automatisch terug. Bovendien ontvangt u een extra korting van 10%! Deze aanbieding loopt tot 12 mei 2019.

Heeft u interesse? Lees hieronder over welke onderwerpen wij Kennismakingstoetsen beschikbaar hebben. Wilt u een toets maken dan kunt zich direct inschrijven door op de betreffende toets te klikken. Wilt u daarna de e-learning, de fysieke bijeenkomst of beide aanschaffen? Stuurt u dan een mail naar info@paofarmacie.nl en u ontvangt de 10% korting.

Beschikbare Kennismaktingstoetsen: 

 

« Terug naar het gehele overzicht