Loading…
  • Nascholing op aanvraag: plannen met uw apothekersgroep wanneer het u uitkomt.
  • Meer blended learning: efficienter leren door het mengen van leervormen.
  • Nieuwe leeromgeving: leren op een moment dat het u uitkomt.
  • Cursus bij u in de regio.
  • Actueel en praktijkgericht cursusaanbod.
 
 
 
  30 april 2020

Blended nascholing; nu online leren en later de fysieke bijeenkomst volgen

Zoals u weet heeft de overheid bijeenkomsten gedurende langere tijd afgelast. Om het voor u mogelijk te maken tijdens deze periode uw nascholing te kunnen volgen, bieden wij blended nascholing aan. Blended nascholing combineert de voordelen van een e-module met een fysieke bijeenkomst. Het voordeel hiervan is dat u nu de e-module kunt volgen op een tijdstip dat het u uitkomt en u de fysieke bijeenkomst later dit jaar kunt volgen.
 
De e-modules zijn ontwikkeld in onze elektronische leeromgeving. De online nascholing kunt u maken op uw mobiel, tablet, computer of laptop en kan gevolgd worden waar en wanneer u dat wilt. U krijgt de leerstof op een aantrekkelijke en motiverende wijze aangeboden. Met behulp van verschillende leeractiviteiten, zoals filmpjes, casuïstiek en toetsvragen worden de verschillende leerdoelen behaald. U kunt de e-module maken tot 1 jaar na aankoop. Na het maken van de e-module worden de accreditatie-uren direct bijgeschreven.

Klik hier voor u ons aanbod 'blended nascholing'. Wij werken samen met  CME-Online.  Bepaalde e-learnings van CME-Online kunnen in combinatie met de praktijkcursussen van PAOFarmacie worden gevolgd.

« Terug naar het gehele overzicht