Loading…
  • Nascholing op maat: voor elke doelgroep een passend aanbod.
  • Blended Learning: efficienter leren door het mengen van leervormen.
  • Wij zijn klaar voor Vernieuwing. U ook?
 
 
 
  19 januari 2017

Met trots presenteren wij u onze cursuswijzer 2017. In 2017 zet PAOFarmacie een onderwijsvernieuwing in, welke hoort bij onze “Curriculumvisie 2020”. Zo is de cursus Farmacogenetica (voor openbaar apothekers) ontwikkeld in een nieuwe, blended, leeromgeving.

Uiteraard blijft de “klassieke” fysieke nascholing met de experts van PAOFarmacie ook in 2017 bestaan, waarmee wij u graag willen ondersteunen om uw vak als apotheker en geneesmiddelenexpert zo goed mogelijk uit te oefenen en u voor te bereiden op de toekomst.

PAOFarmacie staat voor maatwerk!

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een cursuspakket op maat, zodat u niet alleen uw eigen leemtes  in kennis en competenties opvult, maar ook aan alle CanMEDS competentie-eisen voor een nieuwe herregistratie kunt voldoen.

Voor groepen kunnen wij onze nascholing bij u in de regio of op eigen locatie organiseren. Naast het feit dat u zelf kunt plannen wanneer het u uitkomt, kunnen wij ook de cursus op maat maken. Benieuwd wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Stuur een email naar Luciënne Nagtegaal.

Nascholing ontwikkelen en organiseren is ons vak. Dat doen wij niet zomaar!  Dit doen wij met kennis en passie voor lifelong learning. Wij willen u een zo gevarieerd mogelijk aanbod bieden, gericht op uw rol als geneesmiddeldeskundige, maar ook op uw rol als leider van een bedrijf, behandelaar, coach en samenwerkingspartner.

Wij wensen u veel nascholingsplezier!

« Terug naar het gehele overzicht