Loading…
  • Nascholing op aanvraag: plannen met uw apothekersgroep wanneer het u uitkomt.
  • Meer blended learning: efficienter leren door het mengen van leervormen.
  • Nieuwe leeromgeving: leren op een moment dat het u uitkomt.
  • Cursus bij u in de regio.
  • Actueel en praktijkgericht cursusaanbod.
 
 
 
  6 november 2017

Nieuw: Cursuswijzer 2018

Het jaar 2017 vliegt voorbij, 2018 staat al bijna voor de deur. Welke cursus(sen) wilt u gaan doen in 2018? Bekijk alvast ons nieuwe cursusprogramma. Enthousiast geworden? Via onze website kunt u zich al inschrijven.

Nieuwe elektronische leeromgeving
PAOFarmacie heeft een onderwijsvernieuwing ingezet, die geresulteerd heeft in de ontwikkeling van 2 nieuwe cursussen, in een nieuwe leeromgeving, die door cursisten enthousiast ontvangen zijn. Kijk op blz 21, cursus Farmacogenetica en Infectieziekten.

Nieuwe elektronische leeromgeving

PAOFarmacie heeft een onderwijsvernieuwing ingezet, welke geresulteerd heeft in de ontwikkeling van 2 nieuwe cursussen in een nieuwe leeromgeving die door cursisten enthousiast ontvangen zijn. Zie op blz 21 de cursus Farmacogenetica en Infectieziekten. 

Cursus bij u in de buurt?
Speciaal voor groepen organiseren wij onze nascholing bij u in de regio of op eigen locatie. Het voordeel hiervan is dat u zelf met uw apothekersgroep kunt plannen wanneer het u uitkomt, u geen reistijd heeft en dat de inhoud van de cursus, indien nodig, op uw behoefte wordt afgestemd. Kijk op blz 17 voor meer informatie of kijk op onze website bij CURSUS OP AANVRAAG.

Wilt u hulp bij het samenstellen van uw cursuspakket voor 2018? U kunt een mail sturen naar Lonneke Drop of Lucienne Nagtegaal of bellen naar 030-3040100.

« Terug naar het gehele overzicht