Loading…
  • Nascholing op aanvraag: plannen met uw apothekersgroep wanneer het u uitkomt.
  • Meer blended learning: efficienter leren door het mengen van leervormen.
  • Nieuwe leeromgeving: leren op een moment dat het u uitkomt.
  • Cursus bij u in de regio.
  • Actueel en praktijkgericht cursusaanbod.
 
 
 
  20 juli 2018

5 november 2018 Save the date!

Farmacotherapie up-to-date is dit jaar op 5 november en behandelt twee thema’s, waarin er nadrukkelijk aandacht is voor vragen die actueel en relevant zijn voor de individuele beroepsuitoefening. Het ochtendprogramma bevat het thema Antistolling en het middagprogramma het thema Antidepressiva.

Met de introductie van DOAC’s zijn de taken van de betrokken zorgverleners verschoven. De apotheker krijgt veel vragen over antistolling. Kent u de verschillen tussen de verschillende DOAC’s? Wanneer is dubbel of triple therapie gerechtvaardigd? Ook antidepressiva levert de apotheker veelvuldig af. Maar wat is de plaatsbepaling van de verschillende middelen in de praktijk? Hoe maakt u de keuze voor het beste middel voor een individuele patiënt? En hoe kan een antidepressivum het beste worden afgebouwd? 

Wilt u ook up-to-date blijven over deze onderwerpen? Schrijf u dan in voor beide thema's. Het is ook mogelijk om u apart in te schrijven voor het ochtendprogramma Antistolling of voor het middagprogramma Antidepressiva.
 

« Terug naar het gehele overzicht