Loading…
  • Nascholing op aanvraag: plannen met uw apothekersgroep wanneer het u uitkomt.
  • Meer blended learning: efficienter leren door het mengen van leervormen.
  • Nieuwe leeromgeving: leren op een moment dat het u uitkomt.
  • Cursus bij u in de regio.
  • Actueel en praktijkgericht cursusaanbod.
 
 
 
  14 december 2018

Cursusaanbod 2019

Ook in 2019 hebben wij een evenwichtig cursusaanbod voor u! Uiteraard volgens de kwaliteit die u mag verwachten van een innovatief, onafhankelijk, postacademisch nascholingsintituut als PAOFarmacie.

Een aantal veel gevraagde  cursussen, zoals de Klinische chemie-cyclus, Farmaceutische zorg in de palliatieve fase, Farmaceutische zorg en oncologie en de BIG-6 modules worden ook in 2019 weer volledig geactualiseerd aangeboden. Dit geldt ook voor de Kwetsbare ouderen-cyclus, waar u als apotheker een belangrijke rol heeft in de farmacotherapeutische behandeling van deze steeds groter wordende groep patiënten.

De vernieuwing die wij ingezet hebben, cursussen ontwikkelen in een nieuwe elektronische leeromgeving volgens ons nieuwe didactische model, is zeer succesvol door u ontvangen. Een groot aantal cursussen zijn inmiddels via deze nieuwe leeromgeving beschikbaar. In het komende jaar zullen bijna alle nascholingen op deze wijze worden aangeboden.

PAOFarmacie wil nascholingen ontwikkelen die daadwerkelijk aansluiten op de behoefte van de apotheker. Een voorbeeld hiervan zijn de BIG-6-opfrisdagen die we komend jaar gaan introduceren voor cursisten die al eerder hebben deelgenomen aan de BIG-6 cursussen. Ook is de LAREB bijwerkingen cursus aangepast aan de wensen van de apothekers. We gaan graag met u in gesprek over onderwerpen en/of thema's waar u uw kennis over wilt opfrissen. Heeft u hierover ideeën? Stuurt u dan een email naar info@paofarmacie.nl

Lees ook wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om cursussen op locatie, organiseren van intervisie en welke cursussen in de ‘pijplijn’ zitten. Klik hier voor het overzicht Cursusaanbod 2019 januari-juni.

« Terug naar het gehele overzicht